Werken vanuit

je kracht 

 

TiP. maak ambassadeurs van je medewerkers

Het belangrijkste kapitaal binnen een organisatie? Dat zijn de medewerkers. Maar wat doe je als je merkt dat iemand niet op zijn of haar plek zit? TiP. gaat als onafhankelijke sparringspartner met betrekking tot personeels- en organisatievraagstukken graag met je in gesprek. Wij helpen je medewerkers, team en organisatie met plezier verder door écht te luisteren, vragen te stellen, en uit te dagen.

Wij geven jouw medewerkers inzicht in hun talenten, om zo de verbinding te leggen tussen zichzelf en je organisatie. Benut jij de talenten van jouw medewerkers? Zet jij je medewerkers in hun kracht op de juiste plek in de juiste functie in de organisatie? Dan verkleint het de kans op een burn-out.

Voelen je medewerkers zich op hun plek? Dan kun jij je als organisatie geen betere ambassadeurs wensen dan je medewerkers. Zij zijn jouw visitekaartje en zorgen voor jouw PR. Gun je medewerkers om met een onafhankelijke coach aan de slag te gaan en investeer hiermee in het behoudt van de kennis en kunde van je organisatie.

Wij zijn er ook voor medewerkers die vastlopen in hun huidige baan. Wellicht kan coaching on the job uitkomst bieden. Zo niet, dan ondersteunen wij bij het op zoek gaan naar een passende werkplek en -omgeving.

TiP. inspireert

Talentontwikkeling

TiP. geeft jouw medewerkers inzicht in hun talenten door ons TCV-traject, om zo de verbinding te leggen tussen zichzelf en je organisatie. Er zijn geen betere ambassadeurs van jouw bedrijf als jouw medewerkers! Stralen zij? Dan straalt jouw organisatie.

Coaching on the job

Wat inspireert jouw medewerkers en jouw team? Waar krijgen zij energie van? Zitten zij nog op de juiste plek? Door onderhoudsgesprekken te arrangeren voor je medewerkers investeer je in de kennis en kunde van je organisatie.

Projectontwikkeling: van idee naar realisatie

Hoe maak je een goed idee bruikbaar in de praktijk? Laat dat maar aan ons over. Door denken en doen te combineren met onze creativiteit, analytische blik, humor en lef, vertalen wij ideeën naar resultaatgerichte projecten.

Sparringspartner

Bij TiP. zijn wij graag jouw sparringpartner op het gebied van personeels- en organisatievraagstukken Wij helpen je met plezier verder door écht te luisteren, vragen te stellen, je uit te dagen. Wij zorgen voor beweging en creëren zichtbare impact.

TiP. Thuis in Talent

Wat inspireert jouw medewerkers, jouw team, jouw onderneming? Waar krijgen zij energie van? Zitten zij nog op de juiste plek in jouw organisatie? Vragen die best lastig zijn om te beantwoorden, maar waar wij, samen met de medewerker, een antwoord op gaan vinden. Wij leren de focus te leggen op datgeen waar jouw medewerkers van gaan stralen. Talent & organisatie laten samensmelten, dat is wat wij doen!