Werken vanuit

je kracht 

 

TiP. voor iedereen die een stap wil zetten in zijn of haar loopbaan

Voor…
Jou: werknemer, student, baanveranderaar, herintreder, uitkeringsgerechtigde en iedereen die een essentiële stap wil zetten in zijn of haar ontwikkeling.

Wij leren jou de focus te leggen op datgeen waar jij van gaat stralen. Dit kan in jouw huidige werk zijn, maar ook tijdens de zoektocht naar een nieuwe functie. Bij het starten van je eigen onderneming of aan de start van jouw stageperiode.

Met plezier naar je werk gaan -want je doet betekenisvol werk, je benut je talenten, je werkomgeving passen bij jou en zetten jou in je kracht- en met energie thuiskomen. Werk is zoveel meer dan een inkomen. Gun het jezelf!

Aanpak

Klaar om weer grip te krijgen op jouw loopbaan? Jij staat aan het roer! We beginnen daarom met een gesprek, waarin jij in alle rust jouw verhaal vertelt en kunt ervaren of wij een goede match zijn. Want daar gaat het om!

Is er een klik? Dan gaan we samen aan de slag. Jij leert hoe jij jezelf op een unieke manier kunt presenteren tijdens jouw loopbaan, bij re-integratie of een werk-naar-werk traject. Onze manier van werken is volledig ingericht naar jouw wensen. Wij leveren graag maatwerk want jij bent uniek!

Je kunt bij ons terecht voor alle vragen op het gebied van jouw loopbaan. Ons loopbaantraject daagt je uit: inspirerend, persoonlijk en doelgericht. We hebben 6 inspiratiesessies ontwikkeld waar veel vraag naar is. Heb jij behoefte aan iets anders, laat het ons weten!

Onze inspiratiesessies

Wat maakt jou uniek

Wil jij inzicht krijgen in jouw Talenten, Competenties en Vaardigheden? Start dan nu met jouw TCV-traject! Een inspiratievol (e-learning) programma waarbij je al binnen vijf dagen meer inzicht krijgt in jouw unieke talenten!

De eerste indruk

Een goede indruk tijdens een eerste kennismaking is het halve werk. Maar hoe pak je dit aan? Hoe stel jij je representatief op? En hoe kun jij deze eerste indruk beïnvloeden? Hier helpen wij jou graag verder bij. 

Het maken van een cv

Op zoek naar jouw droombaan en wil jij je op een unieke manier presenteren? Dan is een goed cv essentieel! Maar hoe stel je deze op? Wat vertel je wel, en wat laat je weg? Samen gaan we hiermee aan de slag.

Effectief solliciteren

Je cv is klaar… nu je motivatiebrief nog! TiP. gaat samen met jou aan de slag om deze vorm te geven en je voor te bereiden op jouw sollicitatiegesprek. Kom goed beslagen ten ijs en haal jouw droombaan binnen!

Elevator pitch

Stel… je hebt slechts twee minuten om jezelf te presenteren, wat zou je over jezelf vertellen? Wat zijn je talenten? En wat kun jij voor een werkgever betekenen? TiP. helpt jou graag verder met het opstellen van een pakkende pitch.

Netwerken werkt

Toe aan een andere baan, maar geen idee waar je moet beginnen? Start met netwerken! Tijdens deze inspiratiesessie geven wij jou graag de handvatten die nodig zijn voor het voeren van een goed netwerkgesprek.

TiP. Thuis in Talent

TiP. leert je de focus te leggen op datgeen waar jij van gaat stralen. Dit kan in jouw huidige werk zijn, maar ook tijdens de zoektocht naar een nieuwe functie. Bij het starten van je eigen onderneming of aan de start van jouw stageperiode. TiP. is er voor iedereen die op zoek is naar geluk in zijn of haar werk!